Impresszum


A Szabad Szavazás oldal célja, hogy az online demokratikus eszközök elérhetőek legyenek a magyar állampolgárok számára. Ahogy Észtországban, úgy hazánkban is lehetővé kell tenni, hogy az állampolgárok az országos és helyi választásokon, népszavazásokon az interneten keresztül is leadhassák szavazataikat.

A Szabad Szavazás oldalt szerkesztőség működteti.

A szerkesztőség az emberi jogok tiszteletben tartásával tevékenykedik: az oldal témái, nézőpontjai és kérdései nem sérthetik az emberi jogokban megjelenő alapvető értékeket.

A szerkesztőség védi és támogatja a demokratikus értékeket: az emberi méltóság tiszteletét, a problémák békés, toleráns úton való megoldását, s ennek megfelelően ellenzi az erőszakot és a gyűlölet megnyilvánulásait.

A szerkesztőség szigorúan kerüli az egyes magánszemélyeket, embercsoportokat sértő vagy más módon szélsőséges tartalmak megjelenítését.

A szerkesztőség döntéshozatali módja a konszenzusra törekvés. A csatlakozás feltétele a szerkesztőség előzetes teljes konszenzusa. A kizárás feltétele az érintett tagon kívüli tagok teljes konszenzusa. A szerkesztőség működési elvein csak teljes konszenzussal lehet változtatni. A szerkesztőség elérhető az info@szabadszavazas.hu címen.

Kezdeményezők:

  • Bakos Gábor
  • Lang András
  • Schilling Árpád
  • Takács Bori
  • Takács Flóra

Bezár